GIS System security
English version
Despre noi Servicii Clienti Parteneri Cariere Contact

Echipa

Suntem o echipa de oameni cu experienta in domeniul sistemelor electronice de securitate. Punem suflet in munca noastra de fiecare zi si avem grija ca fiecare actiune a noastra sa fie realizata cu seriozitate si profesionalism.

cerere oferta
Echipa

Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor de siguranta, tehnica si confort ale clientilor nostri, punandu-le la dispozitie servicii de consultanta, proiectare, executie si service de cea mai inalta calitate.


Supraveghere video

Televiziune cu circuit inchis

“Instalatii de televiziune cu circuit inchis (TvCI): instalatii prin care se supravegheaza, in permanenta, interiorul si/sau exteriorul anumitor obiective sau spatii din cadrul acestora cu ajutorul camerelor de luat vederi, a echipamentelor de prelucrare, semnalizare, monitorizare, inregistrare etc. si al cablurilor specifice, asigurind inregistrarea imaginilor preluate.” – Normativ I 18/2-02

echipamentele componente ale unei instalatii TvCI trebuie sa corespunda aceluiasi standard de televiziune

camera video se alege in functie de marimea spatiului care trebuie acoperit si de dimensiunile obiectelor vizate (in raport de acestea rezulta dimensiunea tubului si distanta focala a lentilei)

la niveluri de iluminare foarte scazute (sub 0,1 lx) sint disponibile camere speciale cu amplificatoare de imagine

amplasarea camerelor trebuie sa asigure atat eficienta cat si siguranta in functionare

in unele aplicatii este necesar sa se poata comanda unghiul/pozitia de vizare si sa se modifice distanta focala, prin intermediul unor comenzi transmise de la pupitrul de comanda

Echipamente:

AVTECH
www.avtech.com.tw
Microdigital
www.microdigital.co.kr
Dahua Technology
www.dahuasecurity.com