GIS System security
English version
Despre noi Servicii Clienti Parteneri Cariere Contact

Echipa

Suntem o echipa de oameni cu experienta in domeniul sistemelor electronice de securitate. Punem suflet in munca noastra de fiecare zi si avem grija ca fiecare actiune a noastra sa fie realizata cu seriozitate si profesionalism.

cerere oferta
Echipa

Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor de siguranta, tehnica si confort ale clientilor nostri, punandu-le la dispozitie servicii de consultanta, proiectare, executie si service de cea mai inalta calitate.


sisteme de control acces

Sistemul de control acces limiteaza posibilitatile de trecere ale persoanelor si/sau vehiculelor dintr-un spatiu in altul in functie de prezenta unui identificator (cartela/tag de proximitate, cod PIN, amprenta digitala etc) recunoscut de sistem prin intermediul unui cititor si de drepturile de acces alocate acestuia.

In cadrul aceleiasi structuri de control, anumiti utilizatori pot patrunde numai in anumite zone, in functie de gradul de libertate acordat.

Se pot obtine rapoarte privind circulatia in zonele securizate, in acest fel putindu-se realiza fise de pontaj pentru angajati, se poate calcula perioada de stationare intr-o parcare etc.

In cazuri de forta majora (incendii, situatii de panica etc.) filtrele de control acces sint dezactivate automat si manual prin intermediul butoanelor dispuse la vedere pe caile de evacuare.

Echipamente:

VEREX VEREX Technology
www.verextech.com
KANTECH
www.kantech.com
ROSSLARE Security
www.rosslaresecurity.com
Impro Technoligies
www.impro.net