GIS System security
English version
Despre noi Servicii Clienti Parteneri Cariere Contact

Echipa

Suntem o echipa de oameni cu experienta in domeniul sistemelor electronice de securitate. Punem suflet in munca noastra de fiecare zi si avem grija ca fiecare actiune a noastra sa fie realizata cu seriozitate si profesionalism.

cerere oferta
Echipa

Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor de siguranta, tehnica si confort ale clientilor nostri, punandu-le la dispozitie servicii de consultanta, proiectare, executie si service de cea mai inalta calitate.


Instalatii electrice si automatizari

Instalatii electrice

proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV

sisteme de protectie impotriva trasnetului si de impamintare

automatizari si tablouri de distributie

Building Management System - BMS

asigura un confort sporit si o gestionare eficienta a resurselor energetice

monitorizeaza, vizualizeaza si controleaza starile de functionare ale echipamentelor/sistemelor cu care este dotat obiectivul (sistemele de detectie si avertizare la efractie & incendiu, de control acces, instalatiile electrice, de incalzire si ventilatie, sisteme de comanda a jaluzelelor, usilor si geamurilor etc)

sistemul poate fi gestionat local prin intermediul ecranelor touchscreen, a telecomenzilor inteligente (pot comanda si aparatura audio-video) si a calculatoarelor din retea, iar la distanta prin legaturi WLAN cu alte calculatoare sau prin mesaje SMS.

Echipamente:

Moeller
www.moeller.ro
BTICINO
www.bticino.it
BPT
www.bpt.it